ZELF UW BOEK PUBLICEREN BIJ EINSTEINBOOKS?

Publiceren bij EinsteinBooks met softwareprogramma voor smartbooks

Iedereen die een boek of een ander document wil publiceren kan zich bij Einstein Books aanmelden. Via het slimme softwareprogramma voor smartbooks is Einstein Books in staat binnen één week uw boek online te zetten. Daarbij kunnen de boeken naar verloop van tijd ook makkelijk aangepast worden doordat ze online staan: zo houdt u uw verhaal nog actueler.

Het enige dat u hoeft te doen is u zich bij ons aanmelden en uw verhaal digitaal aanleveren!

Vele schrijvers ging u al voor

Een voorbeeld van een boek dat Einstein Books crossmediaal gepubliceerd heeft is: De Wereld van 3D-Printen. De tekst van dit boek werd op dag 1 bij Einstein Books ingeleverd en stond op dag 4 al online. En zo heeft Einstein Books al veel meer verhalen als smartbooks gepubliceerd.

Vragen of meer informatie over zelf uw boek publiceren bij Einstein Books? Neem gerust contact met ons op.

Zeg het in 10.000 woorden

Roerige tijden vragen om snelle en actuele publicaties. Om duiding en geestkracht. Maar artikelen in kranten en tijdschriften zijn bijna allemaal korte stukken. Ze bevatten vaak niet meer dan 1.200 woorden en kunnen zich dus niet veel verdiepen op één onderwerp. Een boek daarentegen is veel langer en vergt dus veel tijd om te schrijven. Het publicatieproces is ook veel langer, waardoor boeken niet heel actueel kunnen zijn.

 

Oplossing: Smart Publicatie

Met crossmediaal publiceren bij Einstein Books is dit probleem voorgoed voorbij! In het tijdperk van digitalisering en sociale media kan publiceren niet alleen sneller maar ook interactiever. Smartbooks zijn niet alleen actueler en diepgaander, maar bieden schrijvers en lezers ook de mogelijkheid om makkelijker met elkaar te communiceren.

Een Smart Publicatie maakt het schrijven van een boek niet alleen heel toegankelijk, het voegt voor het eerst een nieuw hoofdstuk toe aan het fenomeen ‘boek’ zoals we dat sinds 1445 kennen! En bovenal in een omgeving waar bescherming van uw intellectuele eigendom veilig is. Waar de eigenaar/auteur zijn of haar content opslaat en tegen betaling in verschillende vormen beschikbaar stelt middels het door Einstein Books ontwikkelde betaalplatform.

Hoe Werkt het?

Het is makkelijk. Zodra u een account hebt aangemaakt, kunt u Smart Publicaties kopen. Na aanschaf zijn deze direct beschikbaar. U kunt de publicatie nu een heel jaar lezen vanaf elke plek in de wereld! Het enige wat u hoeft te doen is inloggen op de site en klikken op het Smart Publicatie die u wilt kopen / lezen.

Eigenschappen

Enkele unieke eigenschappen van Smart Publicatie:

  • 100% responsive, dus werkt perfect op pc, tablets, smartphones en phablets. Swipe-ondersteund!
  • Interactieve elementen zoals video en interactieve grafieken.
  • Feedbackformulier. Vertel de schrijver wat u van een pagina of publicatie vindt met het feedbackformulier, beschikbaar onderaan elke pagina.
  • Op zoek naar iets wat u gelezen heeft? Onderaan elke pagina is een zoekbalk beschikbaar om te zoeken naar de pagina waar uw zoekwoord of zin staat.
  • Of bookmark uw favoriete pagina’s met de bookmark-knop onderaan elke pagina!

Kortom: Digitaal en online. Bovendien heel laagdrempelig om te maken. Responsieve, dus makkelijk te lezen op laptops, tablet en smartphones. maar vooral: interactief in de pure betekenis van het woord. Voeg links toe naar extra informatie. Voeg video’s toe. of start een discussie binnenin het boek. Is er een belangrijke ontwikkeling? Pas direct een hoofdstuk aan naar de laatste inzichten.